eke2015
eke2015
Egészségünkért & Környezetünkért Egyesület - Közhasznú szervezet

EKE - adószáma:18730142-1-02 Ez szükséges az adó 1% felajánlásához!

Köszönjük, ha szervezetünknek ajánlod fel.

Egészségünkért & Környezetünkért Egyesület - közhasznú szervezet.

 

 
Hiteles szervezet

Doklist.com által hitelesített szervezetEgészségünkért & Környezetünkért Egyesület
Doklist.com profilja

 
Menü
 
Kapcsolat
 
BLOGOK
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Partnereink
 
Média
 
Linkek
 
Blog
Friss bejegyzések
2018.09.22. 22:30
2018.04.07. 22:42
2018.04.03. 12:10
2018.03.28. 12:39
2018.02.08. 14:30
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
 
Naptárt
2021. Szeptember
HKSCPSV
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
<<   >>
 
számláló
Indulás: 2015-12-10
 
BLOG EKE

Egészség – és környezettudatos nap ételosztással, és adománygyűjtéssel Pécsett a Kincses TESCO

2018.04.03. 12:10, eke2015
Egészség – és környezettudatos nap ételosztással, és adománygyűjtéssel Pécsett a Kincses TESCO-ban.

A képekből videó: 

Képek a facebookon:

2018. március.24.-én Egészség – és környezettudatos napot tartott az egyesületünk ételosztással, és adománygyűjtéssel Pécsett a Kincses TESCO-ban.

A rendezvény 10 órától – 15-óráig tartott, de az előkészületek már előtte sok nappal megkezdődtek, hogy a kezdésre minden készen várja a látogatókat és a rendezvény után se pihentünk, mert az eszközöket szét kellett szerelni, elszállítani és az adományokat is bevételezni, gazdát is szükséges találni, akiknek szükségük van rá.

Mit szerveztünk erre a napra? Folytatás a képek után.

A gyerekek voltak a középpontban, ezért LUBÓ Bohócot is meghívtuk, aki hozta a segítőit is. Ők díjmentesen kifestették az arcokat, kicsiknek és nagyoknak egyaránt, lufit hajtogattak, kinek-kinek a kívánsága szerint.  /szívet, kutyust, virágot, oroszlánt, cicát, stb/

A gyerekek, felnőttekkel együtt boldogan gyurmáztak, vízzel kapcsolatos totókat töltöttek ki, wc papír gurigából nyuszikat alkottak. Mellette színezhettek, gipszből készült figurákat festhettek,  labirintus játékot játszhattak.

Ha, mozgásra vágytak várta őket a légvár és a trambulin.

Amíg, a gyerekek az önkéntes diákok, polgárőrök, mentős egyesületi tagunk és több egyesületi tag felügyelete mellett játszottak, a szülők nagyszülők, bevásárolhattak, vagy önkéntes véradáson vehettek részt.

Volt, aki az egészségi állapotára is figyelt, ezért a védőnő asztalánál megmérette a vérnyomását, véroxigénszintjét és tanácsot is kérhetett, kaphatott. Volt, akinek azt tanácsoltuk keresse fel az orvosát, mert szükséges lenne egy tüdőgondozói kivizsgálás, az alacsony véroxigénszint miatt.

Nagy örömünkre a látogatók között üdvözölhettük a projekt finanszírozásának, egyik helyi képviselőjét és családját is.

 Aki, az elmondása szerint nagyon jól érezte magát a rendezvényen és tetszett neki, amit megszerveztünk.

A FEKETE LOVAG étterem 300 adag gulyást főzött, a helyszínen 250 adagot sikerült kiosztani, a maradék 50 adagot az étterem tulajdonosa elszállította még forrón a Remények házába, ahol az éjszakai szállásra érkező hajléktalanoknak osztották ki.

Sajnos a TÁMASZ alapítványnál csak ígéretet kaptunk, arra hogy szólnak a hajléktalanoknak az ételosztásról. Ez nem történt meg, a hajléktalanok azt mondták, nekik nem szóltak, pedig a TÁMSZ-nál vannak.

Ők értesítették pár társukat, amikor reggel találkoztunk velük és elmondtuk nekik, hogy 14 órától várjuk meleg gulyással őket a Kincses utcai TESCO parkolójában.

A rendre a polgárőrségen kívül a rendőrök is vigyáztak visszatérően ellenőrizték a helyszínt, a rendezvény ideje alatt.

Adományt is gyűjtöttünk, a helyszínen egy anyukának és kisfiának adtunk is át adományt, mert nekik célirányosan gyűjtöttük. Legó autót kapott a kis MÁRK és több szatyornyi ruhaneműt. Az egyik adományozó anyuka, a helyszínen volt, aki adományt hozott Márknak és ő is odament, az anyához, kisfiához, amikor átadtuk az adományt, a képeken látszik is.

Adományban főként használt ruhát és játékot hoztak, kevés tartós élelmiszer gyűlt össze és felajánlottak egy TV-t is, aminek már gazdát is találtunk a közösségi oldal és egy anyuka segítségével.

A TESCO-ban található üzletek tombolanyereményeket ajánlottak fel. amiket kisorsoltunk. Tombolajegyet azok kaphattak, akik a totókat kitöltötték, vagy valamelyik asztalunknál játszottak. Vagy ugráltak a trambulinban.

A Fő díjak egy TV okosító, és egy DVBT tuner, okostelefonhoz csatlakoztatható és minden földi adást lehet vele díjmentesen fogni. Ezeket az okos eszközöket a Rákóczi GSM ajánlotta fel.

A további díjak egy szív alakú oroszkrém torta volt, amit az Édes Pillanatok ajánlott fel.

A Ruhavadász 5 darab plüss játékot, a Happy Zhu Mei kft (kínai üzlet) hajpántokat, hajgumicsomagokat, karkötőket, csatokat ajánlott fel, amiből 5 darab ajándékcsomagot készítettünk.

A Valentina bútor, egy bőrbalzsamot, a Bizsushop, egy plüss nyuszit,  a Vecsési savanyúság egy vödör mosolygós savanyúságot, a Borbolt egy macimézet, adott a tombolanyereményhez.

Az Egészségünkért & Környezetünkért Egyesület 2 darab díjat ajánlott fel, 2.000 forint értékben TESCO ajándékutalványt egy-egy borítékban, amelynek értéke összesen 4.000 ft volt.

Összességében 2018. március 24 egy vidám hangulatú, jól sikerült nap volt sok-sok résztvevővel, látogatóval és segítővel.

Fő támogató, akik a forrást adta a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, ha nem írnak ki pályázatot a kampánypénz elköltésére és nem lettünk volna a nyertesek között, akkor nem tudtuk volna megvalósítani pénzhiány miatt ezt az összetett programot. Köszönjük a támogatást.

A másik fő támogató a TESCO áruházak ők hellyel és technikai eszközökkel, személyes segítséggel támogatták a rendezvényt.

Sok más támogató is volt, azért hogy sikeres napot zárhassunk, mindenkinek nagyon köszönjük az önzetlen segítséget.

A rendezvényt megelőzően a PlóTransz is segítette a munkánkat, nagyon rövid idő alatt gyártották le a plakátokat és a kapcsolttartás is példaértékű volt. A megrendelt plakátokhoz ők plusz plakátokat is adtak, 50-60 darabbal több plakátot kaptunk, mint amennyit megrendeltünk és kifizettünk. Köszönjük.

Minden segítőnknél kifogástalan volt az együttműködés és a kapcsolattartás.

Egy véletlen folytán még az Adatvédelmi Hivatal is segítette a program sikeres megvalósítását. A rendőrség helyett hozzájuk regisztráltuk be a rendezvényt, ők telefonon felvették velünk a kapcsolatot, amit csak nagyon ritka esetben tesznek meg és segítették, a munkánkat, hogy időben elkészüljön a helyes regisztráció. Köszönjük nekik is.

A Rendezvény támogatói:

Magyar Kétfarkú Kutya Párt /Külön köszönet Szirmai Zsuzsannának, aki a legtöbbet tette a kapcsolattartás területén segítette a munkánkat/

TESCO ÁRUHÁZAK (Kincses TESCO Pécs, itt külön köszönet az áruház igazgatójának, aki rengeteg segítséget adott a TESCO központtal is ő egyeztetett, az eszköz beszerzésben és tárolásban is segített, a dolgozóknak és a Makai TESCO-nak, akik eltették a trambulint.)

Fekete Lovag Étterem Pécs Kincses TESCO http://ebedfutarpecs.hu/

Kertvárosi Polgárőr Egyesület

Pécsi Regionális Véradó Központ

Magyar Vöröskereszt

Kertvárosi Védőnői Szolgálat

Galenus mentőszolgálat Pécs http://beteg-szallitas.hu/

Lubó Bohóc https://lu-bo.webnode.hu/

Kincses TESCO üzletei Tombola tárgyakat ajánlottak fel

KINCSES TESCO DOLGOZÓI segítették a munkánkat már több alkalommal

Somosi Béla / Légvár Bérlés szülinapi partikra, rendezvényekre, díjmentesen hozta ki a légvárat és biztosította a helyszíni felügyeletet. Köszönjük. / http://legvarberles.5mp.eu

Remények háza hajléktalan szálló (Nappali melegedő, éjszakai szállás) Pécs Tüskésréti út 8.  http://pkszep.hu/index.php/filiak/remeny-haza

PólóTransz http://polotransz.hu/

Baranya Megyei Rendőrkapitányság - Kertvárosi Rendőrőrs Pécs Nagyon segítőkészek voltak a regisztrációnál és az előzetes tájékoztatásnál is.

NÉBIH Baranyamegye Pécs Nagyon segítőkészek voltak a regisztrációnál és az előzetes tájékoztatásnál is.

Koch Valéria Iskolaközpont Önkéntes diákok és az összekötő

Árpádfejedelem Gimnázium Pécs Önkéntes diákok és az összekötő

 

Minden segítőnek, támogatónak köszönjük a munkájukat, és az önzetlen segítséget, többet tettek a projekt megvalósulásáért többen, több esetben, is mint az elvárható lett volna, vagy ami a munkájukhoz kapcsolódott volna. KÖSZÖNJÜK!

Egészségünkért & Környezetünkért Egyesület tagjai nevében

Kovács Bertalanné az egyesület elnöke.

 

 
idő
 
Munkáink
 
Események
 
Hírek, cikkek
 
Hírlevél

Hírlevélre feliratkozás

 

 

 

 

 

Íratkozz fel az egyesület hírlevelére, hogy időben értesülj a friss hírekről, rendezvényekről. 

* kotelezően kitöltendő!
Email Formátum
 
Bármikor megváltoztathatja a felíratkozását, ha rákattint a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailek láblécében, vagy lépjen kapcsolatba velünk a következő címen: eke.eke2015@gmail.com. Az Ön adatait tiszteletben tartjuk és megfelelően fogjuk kezelni. Az adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatos további információkért látogasson el honlapunkra.www.eke2015.hu vagy https://eke2015.gportal.hu elérhetőségeken.  Az alábbiakban rákattintva elfogadja, hogy feldolgozhatjuk az adatokat a jelen feltételeknek megfelelően.
 

A Mailchimpt marketingplatformunknak használjuk. Az előfizetéshez az alábbi gombra kattintva tudomásul veszi, hogy adatait a feldolgozáshoz a Mailchimp továbbítja. További információ a Mailchimp adatvédelmi gyakorlatáról here.

 
Pályázatok
 

EKE bakszámlaszám: 11731025-20001405-00000000 /OTP Bank/

Elérhetőségünk:eke.eke2015.gmail.com

Mobil:+36/20/433-6332

Follow Erika's board Egészségünkért & Környezetünkért Egyesület on Pinterest.

google-site-verification: googleecae534b01ad3d2f.html