eke2015
eke2015
Fejléc

EKE - adószáma:18730142-1-02 Ez szükséges az adó 1% felajánlásához!

Köszönjük, ha szervezetünknek ajánlod fel.

 

 
Hiteles szervezet
Doklist.com által hitelesített szervezetEgészségünkért & Környezetünkért Egyesület
Doklist.com profilja
 
Menü
 
Kapcsolat
 
BLOGOK
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Partnereink
 
Média
 
Linkek
 
Blog
Friss bejegyzések
2018.09.22. 22:30
2018.04.07. 22:42
2018.04.03. 12:10
2018.03.28. 12:39
2018.02.08. 14:30
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
 
Naptárt
2020. Szeptember
HKSCPSV
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
<<   >>
 
számláló
Indulás: 2015-12-10
 
BLOG EKE

Szüretinap az ANK-ban

2016.09.20. 08:39, eke2015 ! Erika/
Szüretinap az ANK-ban 2016.09.17. szombat

2016-09-17.-én az Egészségünkért & Környezetünkért Egyesület tagjai közül három személy részt vett a Mosolymanó Egyesület meghívására a szüreti rendezvényen.

Köszönjük a meghívást. Jól éreztük magunkat, igaz az idő megtréfált bennünket és kissé eláztunk, de igyekeztünk gyorsan összepakolni és a rendezvényünket az ANK aulájában folytatni. 

Képek a rendezvényről:

Szüreti programunk 2016 EKE

Sajnos most sokkal kevesebben voltak a rendezvényen, mint tavasszal, hiába volt több újságban és a netten is meghirdetve több közösségi oldalon.

Ennek, talán az volt az oka, hogy a Pécs városában és a környéken is nagyon sok rendezvény volt ezen a szombati napon. Ráadásul, amikor az eső eleredt, sokan hazamentek. Nagyon rosszkor kezdett el esni, épen végeztünk a kipakolással, odajöttek a látogatók az asztalunkhoz, és ahogy beszélgettünk, játszottunk, csak azt vettük észre, hogy szakad az eső.

Hirtelen azt se tudtuk, mihez kapjunk, mert több doboznyi anyagot vittünk magunkkal.

 

Sajnos a jelenléti íveket nem tudtuk olyan gyorsan eltenni az asztalról, mint kellett volna, ez meg is látszik rajtuk.

A sok pakolgatásban még képeket is elfelejtettem készíteni, de azért két tagnak eszébe jutott, és párat fényképezett.

 

A tombolasorsolásunkat, egy úr fényképezte, kértük küldjék át nekünk is a képet, adtam neki egy névjegykártyát. Mára, hétfőre ígérte, hogy egy hölgy átküldi, de eddig nem ért ide. Remélem, nem felejtette el és megkapjuk a képeket.

 

A jelenléti ívet 34 személy írta alá. Többen is játszottak velünk, a kvízeken és a gyógynövény ismeretnél is, de nem mindenki szerette volna rögzíteni a nevét, elérhetőségét.

 

A felnőtteknek nagyon tetszettek a LifeCare termékek, többen érdeklődtek 1-2 termék felől. Volt, akit az allergiára „NOALLEGRO” való készítmények érdekelték, de legtöbb embernek inkább a mosódió és az oxi por volt érdekes.

Páran megígérték, hogy megkeresnek emailben, az email címet a kiosztott boldogságnaplón megtalálják.  

Boldogságnapló a LifeCare felajánlásával a EKE szüreti napján az ANK-ban 2016.09.17.

 

Pár ember rejtvényt fejtett, amit nehéznek találtak, de a segítségünkkel sikeresen megoldották a feladatott, így nekik is járt a tombolajegy és a boldogságnapló is, amit a LifCare cég biztosított számunkra egy kampány keretében.

 

A tombolán kihúzott ajándékok egy részét is a LifeCare cég küldte és ajánlotta fel a kampány keretében.

Nagyon szépen köszönjük a cég vezetésének és dolgozóinak Evelinek, aki segítségünkre volt abban, hogy a csomag időben ideérjen.

 

Olyan felnőtt is volt, aki az ökotudatos totót töltötte ki.

Nagyon sokakat érdekeltek a gyógynövények, egy lapot húztak, az azon szereplő gyógynövény meg kellett keresni és a kérdésekre válaszolni. Mindenki nagyon ügyes volt. Ami, örömünkre szolgált, hogy a férfiak is kivették részüket a játékokból.

 

A gyerekeket inkább a házi készítésű főzött, illatos és színes só-liszt gyurmával játszottak.

Páran, a labirintusokat fejtették meg, volt, aki rajzolt, vagy festett, színezett.

A szerényebbek, csak a szüleiket nézték, amint igyekeznek a kérdésekre jól válaszolni.

 

A sorsolás kicsit elhúzódott a sok pakolgatás miatt, ezért a rendezvény is egy órával tovább tartott.

 

A mi sorsolásuk 12 óra után volt és körülbelül fél egykor fejeződött be.

Nyolc ajándékcsomagot sorsoltunk ki.

Ebből a 3 főnyeremény volt a LifeCare cég által felajánlott Bio termékekből összeállított csomag. /Bio női parfüm, Bio étrend kiegészítők, Bio kozmetikumok, Bio sampon, egészségprogram fűzetek, boldogságnaplók/

 

Voltak, akik vállalták, hogy megmérjük a véroxigén szintjüket is, sajnos több embernél elszomorító értéket mutatott a mérő, ezek az emberek mind dohányoznak.

 

Köszönjük a LifeCare cégnek a támogatást, a Mosolymanó Egyesületnek a meghívást, a kislánynak, aki segítette a sorsolást, Orsós Tündének és Kovács Bertalannak a sok segítséget, és mindenkinek, aki megtisztelt bennünket azzal, hogy odajött az asztalunkhoz és részvettek az eseményen. Csízi Péter képviselő úrnak is köszönjük, hogy a sok munkája mellett ő is meglátogatta a szüreti rendezvényt, igaz idő hiányába a mi asztalunkhoz nem jutott el.

 

Kovács Bertalanné

EKE elnöke

Pécs, 2016-09-19

www.eke2015.hu

https://www.facebook.com/groups/eke2015/

 

 
idő
 
Munkáink
 
Események
 
Hírek, cikkek
 
Hírlevél

Hírlevélre feliratkozás

 

Íratkozz fel az egyesület hírlevelére, hogy időben értesülj a friss hírekről, rendezvényekről. 

* kotelezően kitöltendő!
Email Formátum
 
Bármikor megváltoztathatja a felíratkozását, ha rákattint a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailek láblécében, vagy lépjen kapcsolatba velünk a következő címen: eke.eke2015@gmail.com. Az Ön adatait tiszteletben tartjuk és megfelelően fogjuk kezelni. Az adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatos további információkért látogasson el honlapunkra.www.eke2015.hu vagy https://eke2015.gportal.hu elérhetőségeken.  Az alábbiakban rákattintva elfogadja, hogy feldolgozhatjuk az adatokat a jelen feltételeknek megfelelően.
 

A Mailchimpt marketingplatformunknak használjuk. Az előfizetéshez az alábbi gombra kattintva tudomásul veszi, hogy adatait a feldolgozáshoz a Mailchimp továbbítja. További információ a Mailchimp adatvédelmi gyakorlatáról here.

 
Pályázatok
 

EKE bakszámlaszám: 11731025-20001405-00000000 /OTP Bank/

Elérhetőségünk:eke.eke2015.gmail.com

Mobil:+36/20/433-6332

Follow Erika's board Egészségünkért & Környezetünkért Egyesület on Pinterest.

google-site-verification: googleecae534b01ad3d2f.html


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS &#8226; Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!