eke2015
eke2015
Egészségünkért & Környezetünkért Egyesület - Közhasznú szervezet

EKE - adószáma:18730142-1-02 Ez szükséges az adó 1% felajánlásához!

Köszönjük, ha szervezetünknek ajánlod fel.

Egészségünkért & Környezetünkért Egyesület - közhasznú szervezet.

 

 
Hiteles szervezet

Doklist.com által hitelesített szervezetEgészségünkért & Környezetünkért Egyesület
Doklist.com profilja

 
Menü
 
Kapcsolat
 
BLOGOK
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Partnereink
 
Média
 
Linkek
 
Blog
Friss bejegyzések
2018.09.22. 22:30
2018.04.07. 22:42
2018.04.03. 12:10
2018.03.28. 12:39
2018.02.08. 14:30
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
 
Naptárt
2021. Június
HKSCPSV
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
<<   >>
 
számláló
Indulás: 2015-12-10
 
BLOG EKE

Nyárbúcsúztató Családi Nap

2018.09.22. 22:30, eke2015
Nyárbúcsúztató Családi Nap az EKE-vel.

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki támogatta vagy részt vett a nyárbúcsúztató Családi napon. Hálásak vagyunk az időnek is, hogy ugyan hideg volt egy kicsit, de nem esett az eső és a szél is kevésbé fújt itt a házakkal védett területen.

A rendezvény megvalósításához Grób Gábor képviselő úr és Páva Zsolt Polgármester úr adott anyagi támogatást. Ezúton is köszönjük. 

Képek egy része. 

//eke2015.gportal.hu/gindex.php?PHPSESSID=1j7udmi26v12esp53eqh780ma3&pg=36941928&gid=2990379

 

A rendezvényt támogatták a Pécsi Kutató - Mentő és Tűzoltó Egyesület - hivatásos pécsi tűzoltók. "Sportolj Pécs Maretics Szandival." Köszönjük Szandinak is hogy megmozgatta a jelenlévőket, akik vállalták, hogy tornáznak egy kicsit.

 Köszönjük Varga Lászlónak és Párjának Hodoniczki  Mónikának hogy vállalkozóként színesítették az eseményt.

Köszönjük a BIOKOM munkatársainak a segítséget és a terület használatának biztosítását.

Köszönöm a segítséget az Árpád Fejedelem Iskola nevelőinek, kilencedikes és tizenkettedikes tanulóinak, Edit tanárnőnek, aki szívén viseli az önkéntes gyerekek és a szervezetek közötti kapcsolatot.

Köszönöm a Koch Valéria Iskola diákjának, Kittynek hogy már sokadszor segítette szervezetünket munkájával a rendezvényeinken. 

Köszönettel tartozunk a gyerekeknek, a szüleiknek, nagyszüleiknek, hogy a nem túl szép idő ellenére eljöttek a rendezvényre és aktívan vettek rajta részt.

Köszönettel tartozunk a  PÉTÁV- nak akik megengedték, hogy a rendezvény előkészületénél igénybe vegyük a közeli hőközpontot.

Köszönet az egyesületünk tagjainak. Orsós Tündének, aki a mi kis „kreatív igazgatónk és az egyesületünk alelnöke is. Ifjú Kovács Bertalannak, akinek a plakátok elkészítése volt a feladata, idősebb Kovács Bertalannak aki mindenes, ott és abban segít ahol szükséges. jómagam az egyesület elnöke.  A többi tag, sajnos nem tudott részt venni az eseményen, mert nem Pécsett tartózkodnak.

A képek magukért beszélnek, de azért párszót írok a rendezvényről is.

Nagy örömmel fogadták a gyereke és a felnőttek a tűzoltókat. Kérdezték, hogy locsoló bemutatót nem tartanak? Azt nem, már csak azért se, mert bármikor hívhatták volna őket, ügyeletesek voltak. Nagyon barátságos kedves embereket ismerhettünk meg személyükben. Akik kivették az egyéb programokból is a részüket. Például beálltak a hívásunkra tornázni, ami az ő öltözetükben, nem is annyira egyszerű.

Az aszfaltrajzversenyen gyönyörű rajzok készültek és a gyerekek el is mondták mit rajzoltak. Azt kértem tőlük, hogy a környezettel, vagy az egészséggel kapcsolatos legyen a rajz. Ügyesen megoldották a feladatot, ami nekik egy jó játék és verseny volt. Itt 4 díjat osztottunk ki, mert volt egy különdíjas is.

 A tűzoltók segítetek az aszfaltrajzverseny pontozásában a gimnazistákkal együtt és a díjak kiosztásában is segítettek a gyerekek. Álomfogót is készítettek saját részre, ami nagyon szép lett.

A 4-5 éves kicsik is készítettek álomfogót is. Amikor elkezdtünk összepakolni, az egyik kisfiú odajött hozzám és megkérdezte: „Néni, ilyen máskor is lesz, máskor is készíthetünk ilyet?”

Megígértem neki, hogy lesz máskor is. Azért is örülök, mert az álomfogók hulladék kartondobozokból és maradék fonalakból készültek, úja lettek hasznosítva az anyagok és egy új termék jött létre. A kicsi gyerekektől a nagyobb gyerekeken keresztül a felnőttekig mindenkinek nagyon tetszett és örömmel ügyeskedtek.

A kislabdahajíntás és nagyon népszerű volt. Két különdíjat is kiosztottunk, a fiúk előtt egy kislány nyerte meg a versenyt, de mindenki nagyon ügyes volt.

A legkisebbekre is gondoltunk, kitettünk egy plédet többfajta kicsiknek való játékkal. Homokozni és horgászni is lehetett. A kis halacskák a rendezvény elején kicsit elbújtak, de hamar előkerültek a gyerekek nagy örömére.

Lehetett még gyurmával játszani, színezni, rajzolni, labirintust is tettünk ki többfajtát. Méhecskés -mézest, kukacos- almást, virágos . méhecskést, leveles-katicabogarsat. stb.

A trambulin se volt soha üres, betartották a szabályokat is, akik ugráltak, amit rögzítettünk a szerkezeten.

Az árust is meglátogatták többen. Úgy láttam a popcorn és a nachos mellett nagyon népszerű volt a „kékszínű” vattacukor.

A lufik csak a rendezvény előtt voltak népszerűek és a végén még pár gyereknél. Inkább más játékokat, foglakozásokat részesítettek előnyben.

A saját készítésű vegyszermentes szőlőből készült lé, vízzel felhígítva nagyon ízlett mindenkinek és az almát is sokan megkóstolták. Mindenki saját magát szolgálta ki almával és „üdítővel”, amiben nem volt hozzáadott cukor és semmi tartósító nincs benne, csak vízzel lett felengedve, hogy ne legyen túl édes.

A városban rengeteg rendezvény volt a mai napon, az idő is hirtelen váltott nyárból az őszbe, így sokan inkább ki se jöttek az otthonukból, a gyerekek is nyűgösebbek voltak. Mi mégis úgy gondoljuk, hogy ez a rendezvény is sikeres volt, a lakótelepen élők, akinek szántuk elég szép számmal meglátogatták a programokat és tetszik nekik, hogy vannak ilyen lehetőségek, anélkül, hogy bárhova utazni kellene. Már megkérdezték, mikor lesz a másik hasonló rendezvény.

Mi, azt ígértük, hogy 2019 –ben gyermeknapon biztos, hogy lesz, de ha az idő engedi, akkor március, április környékére is szeretnénk egyet szervezni.

Addig, meg benti rendezvényeinket látogathatják, ami már biztos lesz a Kincses TESCO-ban adományt gyűjtünk az idén decemberben,  már negyedik alkalommal. Ide tervezünk egy kis játékot a gyerekeknek, Ismét szeretnénk ételt is osztani, most 50 adagot tervezünk főzetni az étteremmel és kiosztani a hajléktalanoknak, a rászoruló embereknek. A tűzoltókat is szívesen meghívjuk ismét és a többi legyen meglepetés. - Március 24.-én 300 adag ételt osztottunk ki.-

A Pécs Plázába, akarunk vinni programot, ott is már többször voltunk, jó kapcsolatot ápolunk velük is.

Egy dolgot hiányoltak többen, a zenét. Megígértük, hogy legközelebb már az is lesz, mert a hangtechnikai szett már meg van rendelve és úton van Magyarország felé, Németországból küldik jövőhéten ér ide.

Amit mi hiányolunk, az egy saját helység, ahol rengeteg mindent tudnánk szervezni és rengeteg mindent tudnák a lakosságnak biztosítani, de sajnos eddig még nem sikerült helyiséghez jutni.

Most 45 millió forintot, ha összetudunk gyűjteni, akkor lenne egy helység, ami közösségi háznak lett építve, nagyon jól lehetne hasznosítani. Vannak ötleteink, hogy mire. Aki tud segíteni abban, hogyan lehetne összegyűjteni ennyi pénzt, kérem ne tartsa magába, hanem segítse szervezetünket, ossza meg velünk is.  Köszönjük.

Ezen kívül, egy projektor és egy laptop, az álmunk. Mert a laptopom, amit használok az egyesületben sajnos sok éves és nem tudok újat vásárolni. A projektor pedig nélkülözhetetlen egy jó reprezentatív előadás tartásához, amiből többet és többfajtát is tervezünk, orvosok, egészségügyi dolgozók, gyógy -masszőrök, gyógytornászok, természetgyógyászok, környezeti szakemberek, energetikusok, stb. bevonásával.

Reméljük, szépen sorban megvalósulnak a mi vágyaink is, azért hogy még többet tudjunk adni Pécsen és a Pécs környékén élő lakosságnak.

Szervezetünk minden támogatást /anyagi, dologi vagy akár az ötleteket is /szívesen fogadja. Megköszönjük a segítséget.

Egészségünkért & Környezetünkért Egyesület

Pécs, 2018. szeptember 22.

 

 

 

 

 

 

 

 
idő
 
Munkáink
 
Események
 
Hírek, cikkek
 
Hírlevél

Hírlevélre feliratkozás

 

 

 

 

 

Íratkozz fel az egyesület hírlevelére, hogy időben értesülj a friss hírekről, rendezvényekről. 

* kotelezően kitöltendő!
Email Formátum
 
Bármikor megváltoztathatja a felíratkozását, ha rákattint a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailek láblécében, vagy lépjen kapcsolatba velünk a következő címen: eke.eke2015@gmail.com. Az Ön adatait tiszteletben tartjuk és megfelelően fogjuk kezelni. Az adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatos további információkért látogasson el honlapunkra.www.eke2015.hu vagy https://eke2015.gportal.hu elérhetőségeken.  Az alábbiakban rákattintva elfogadja, hogy feldolgozhatjuk az adatokat a jelen feltételeknek megfelelően.
 

A Mailchimpt marketingplatformunknak használjuk. Az előfizetéshez az alábbi gombra kattintva tudomásul veszi, hogy adatait a feldolgozáshoz a Mailchimp továbbítja. További információ a Mailchimp adatvédelmi gyakorlatáról here.

 
Pályázatok
 

EKE bakszámlaszám: 11731025-20001405-00000000 /OTP Bank/

Elérhetőségünk:eke.eke2015.gmail.com

Mobil:+36/20/433-6332

Follow Erika's board Egészségünkért & Környezetünkért Egyesület on Pinterest.

google-site-verification: googleecae534b01ad3d2f.html